2024-02-03: SDOL – VAKO (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Gisteren boekten wij een goede overwinning op V.A.K.O.! Met het eerste doelpuntje door pupil Fay op zak startten wij de wedstrijd vol goede moed! Met een strak strijdplan voor zowel de aanval als de dekking wisten we dat we moesten winnen om aansluiting te houden op de top 3. En een overwinning tegen deze tegenstander zat er natuurlijk ook gewoon in!

Hoewel we zelf de eerste helft hele mooie aanvallen speelden waren we toch soms te slordig en in de dekking mistte een beetje de felheid. We waren vaak net een stapje te laat en kregen de doelpunten eigenlijk te makkelijk tegen. We bleven zelf wel lekker scoren, wat er voor zorgde dat we de hele eerste helft wel een voorsprong hadden, maar toch lukte echt bij V.A.K.O. weglopen niet. Met een stand van 17-15 gingen we, zeker niet ontevreden, de rust in.

Aanvallend ging het heel erg goed, dat wilden we gewoon doorzetten. Toch moest er vooral in de dekking een tandje bij, meer scherpte en felheid is wat we nodig hadden. We hadden er het volste vertrouwen in dat we de tweede helft verder uit konden lopen, en beetje bij beetje lukte dat. In de dekking deelden we meer uit en vooral uit onze snelle tegenaanval konden we goed en makkelijk scoren. Hoewel we soms alsnog de doelpunten wat makkelijk tegen kregen wisten we er zelf ook meer te maken, ondanks de vooral stugge dekking van V.A.K.O. Dit resulteerde in een dik verdiende uitslag van 31-24.

Wij gaan er even 2 weekjes tussenuit, maar zondag 25 februari zijn wij weer te aanschouwen in Zwolle, waar wij hopen jullie allemaal weer te zien!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina