2024-02-03: Heeten – DOS (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Zaterdagavond de wedstrijd tegen DOS thuis. Uit met hars gewonnen maar vanavond stond het weer 0-0 en zou het een hele andere wedstrijd worden.

Eerste helft starte wat moeizaam en DOS kon het snelle spel redelijk goed mee spelen. Dit leidde tot een 6-6 stand op het scorebord. Echter blijven wij maar doorgaan en door het balverlies bij DOS konden wij op gegeven moment de voorsprong noteren. Met een perfecte bal op de break naar Kelly stond het 11-7 en die voorsprong hebben we ook niet meer weggegeven. Vlak voor rust kreeg DOS nog wel een penal mee maar dat mocht de voorsprong niet heel veel kleiner maken, 16-10.

In de rust vooral een aantal dingen scherper neer gezet en door blijven gaan en iets secuurder zijn in de afronding.

Tweede helft blijven we doorgaan, regelmatig ontstond er zo mooi samenspel dat er van verschillende kanten werd afgerond. De voorsprong hebben we niet meer uit handen gegeven en uiteindelijk hebben we gewonnen met 29-19. Het voelde niet al zo’n ruime overwinning maar toch hebben we het weer geflikt.

Amy, Sille, Merit en Jill dankjewel voor het meespelen!

Nu hebben we twee weken vrij maar op zaterdag 24 februari staat een ontzettend spannende wedstrijd te wachten uit naar PK/Unitas. De nummer twee in de competitie dus we gaan de aankomende weken ons ontzettend goed voorbereiden. Om ook dit keer de punten mee te nemen naar Heeten!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina