2024-01-20: Havas – Achilles (1e divisie)

Verslag Achilles

Gezien de stand op de ranglijst zou het op voorhand een heel belangrijk duel worden waar voor beide partijen maar 1 ding noodzakelijk was en dat is het behalen van de winst in deze partij. De eerste helft kenmerkte zich in een gelijk opgaande strijd waarbij Achilles zichzelf erg tekort gedaan heeft door het niet verzilveren van vele vrije mogelijkheden. Met een ruststand van 12 – 12 was alles nog mogelijk. De tweede helft stond onze dekking veel beter, maar wisten we het in de aanval niet waar te maken. Te veel technische fouten en onvoldoende scherpte in de afronding waardoor Havas voortdurend aan de leiding bleef. De spannende eindfase bleek net te kort voor Achilles waardoor het met 28 – 26 eindstand met lege handen in de bus terug naar Apeldoorn moest. 

Doelpuntenmakers:
Luuk Groenewoud       2
Lars Idema                  3
Timo Jonker                 3
Aldin Kornegoor           2
Maik van der Meer       4
Rik Stubbe                    1
Jason de Vries              3
Rick Tingen                   2
Rob Wiegman               5
Tristan Hofman             1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina