2024-01-20: Broekland – DSVD 2 (2e divisie)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Het was weer zaterdagavond, wat betekende dat we weer aan de bak mochten. De A1 gaf alvast het goede voorbeeld door de buren uit Wesepe te verslaan, dus wij wisten dat we niet achter konden blijven.

Rowy was weer terug van een weekje Kaapverdië en is teruggekomen als waarzegster. Zo vertelde ze dat Maud het eerste doelpunt zou scoren vandaag. En ja hoor, daar ging Maud, 1 tegen 1 en biem: ons eerste doelpunt. Hiermee stond het 1-1. De wedstrijd ging redelijk gelijk op, maar we wisten dat we vandaag gewoon moesten winnen. Het begin is wat stroefjes, bij vlagen wordt er wel goed gespeeld, maar bij vlagen is het ook echt niet best. Toch komen we op een 10-5 voorsprong. We behouden deze voorsprong helaas niet zo groot, maar gelukkig scoort ons Lieke 3x op rij. En dat 3e doelpunt, dames en heren, kan toch wel bestempeld worden als de mooiste van het seizoen: een vlieger. Wij vonden ‘m 2 punten waard, de scheidsrechters helaas niet. 14-12 ruststand. Tandje erbij in de aanval, meer samenwerken in de dekking. Zo gezegd, zo gedaan. Onze kleine showpony maakte haar 4e op rij en we behouden de voorsprong. Tot 20-18 blijft dvsd in het spoor, maar hierna beginnen we pas echt te handballen. De dekking staat als een huis, de keepers staan goed en van hieruit kunnen we op de brommer. Het loopt weer eens ouderwets lekker. Met een 15-4 run in de slotfase, is de eindstand 35-22. Hoppa.

Publiek bedankt dat jullie er weer waren vandaag!

Volgende week mogen we alweer thuis. 19:30, tegen Stevo. Support kunnen we hard gebruiken!

Ajuuuus!!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina