2024-01-13: VZV 3 – Broekland (2e divisie)

Verslag Broekland

Jaaa hallooo, daar zijn we weer,

De eerste wedstrijd van 2024 en gelijk mochten we naar de overkant: Noord-Holland. Dat betekent weer lekker met de bus. 15:45 vertrek, we voelden ons weer net de B-junioren. In de bus haalde iedereen z’n tupperware met pasta tevoorschijn en zo ontstond er een tupperware party, met het ene bakje nog mooier dan de andere. Goed, aangekomen in ‘t Veld mochten we omkleden een krappe kleedkamer. We voelden ons alsof we in een soort vacuüm zaten. Na het uitdelen van de harsshirts, waarin een aantal kindermaatjes zaten, werd dit vacuüm verder versterkt. Afijn, met wel 6 meegereisde supporters (waarvoor veel dank) begonnen we aan de strijd.

En eigenlijk ging dat niet eens heel slecht. De dekking staat redelijk, de aanval verloopt alleen niet altijd even soepel. Met een paar snelle omschakelingen en goede acties blijft het tot 8-8 gelijk op gaan. Helaas kakken we in en is de ruststand 12-8.

De thee smaakte bitterzoet.

De tweede helft beginnen we sterk en komen we terug tot 13-12. Vzv scoort dan 3x op rij en deze achterstand halen we niet meer in. Slordig balverlies, waardoor vzv nog een paar keer in de break kan en er een geflatteerde 24-16 eindstand stond.

Geen goede pot zo aan het begin van het jaar, maarja dan kunnen we onzelf alleen nog maar verbeteren dit jaar.

Ondanks de nederlaag werd er nog wel een grote mentale overwinning geboekt onder de ijskoude douches in de kleedkamer. Win Hof zal trots op ons zijn.

Volgende week weer lekker thuis tegen DSVD 2. 19:30 in ‘t Horsthuis, mét warme douches na de wedstrijd. Zin in.

Ajuuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina