2024-01-13: Bentelo 2 – Lettele (hoofdklasse)

Verslag Lettele

Ten eerste wensen wij jullie namens dames 1 nog een heel fijn en gezond 2014!

Nog half in de vakantiestand moesten we er dan de afgelopen weken echt wel weer aan gaan geloven. De trainingen begonnen weer en zoals Gert dat zo mooi zei: ‘de oliebollenkilo’s moeten ervan af.’

Afgelopen vrijdag stond de training dan ook vol in het teken van de harswedstrijd tegen Bentelo dames 2. We moesten, zoals verwacht, ook wel erg wennen aan het spelen met hars. We hebben nog steeds helaas was blessures in het team, Zo moeten we Amber nog missen en is Narelle ook nog niet helemaal hersteld. Gelukkig kunnen we rekenen op Sanne, Jolien en Judith.

Het begin van de wedstrijd verliep erg matig en slordig. Toch stond de verdediging lang niet gek en werd er goed gekeept. In het begin ging het dan ook gelijk op. Beide teams hadden veel balverlies. Door een penalty van Kim en Marjolein was de stand 4-4. Eigenlijk kwamen we aan het einde van de eerste helft echt in ons eigen spel. Lekker snel op de break waaruit we ook 3! doelpunten op rij scoorden. Dit zorgde voor een uiteindelijke ruststand van 9-15!

Ondanks dat we de eerste helft goed afsloten en dus tevreden de rust ingingen, kwamen we dramatisch de kleedkamer uit. Het leek wel alsof we opnieuw moesten wennen aan de hars. Zo werd het op een gegeven moment zelfs 16-16. Ook een domper voor ons verder in de tweede helft, Narelle mocht haar eerste minuten weer maken, maar raakte hierbij in een nare botsing. De knie die nog herstellende was kreeg een flinke tik en doorspelen was dus geen optie.

De rest van de wedstrijd ging gelijk op, maar gelukkig bleven wij scoren en ook onze dekking stond goed. Met een knaller van afstand van Anouk, een mooie bal vanaf de linkerhoek van Jolien en een lobje van Lenneke maakten we een eindstand van 22-25. We zijn erg blij met dit resultaat in een wedstrijd die toch wel wat moeizamer ging dan normaal. Maar goed, de twee punten gaan mee naar Lettele en dat is HARStikke mooi!

Volgende week wacht ons de wedstrijd tegen Langeveen. Met deze ploeg hebben we nog een heus appeltje te schillen. Let op! De wedstrijd is op zondagmiddag om 13.45 uur, wat anders dan u van ons gewend bent dus. Er is sprake van een heuse supersunday met de A1 om 11.15 uur, dames 2 om 12.25 uur en wij om 13.45 uur. Hopelijk tot dan!

Marjolein 7, Lenneke 5, Kim 4, Judith 3, Anouk 2, Jet 2, Amilia 1, Jolien1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina