2024-01-13: Heeten – LHC (hoofdklasse)

Verslag Heeten

De eerste wedstrijd van 2024 stond op de planning. Na een aantal weken rust waren er we er weer helemaal klaar voor om te gaan knallen. Dit keer tegen LHC. De eerste competitiehelft was dit niet de meest beste wedstrijd die wij hadden gespeeld en hebben we met heel veel doorzettingsvermogen toch de punten meegenomen naar Heeten. Dus ook vandaag waren we er op gebrand om te winnen.

In de voorbereiding hadden we hele duidelijke afspraken staan om de verdediging dicht te hebben. In eerste instantie leek dit niet helemaal te lukken en kon LHC de voorsprong nemen, 1-4. Dit had er voornamelijk mee te maken dan wij fouten in de aanval maakte en dat zij hierdoor in de snelle omschakeling konden. Echter konden we dit redelijk snel omdraaien. Vanaf 6-6 konden we de voorsprong overnemen. Door een uitkomende verdediging, goede druk en passeerbeweging creëerden we veel ruimte. Met als resultaat 18-12 als ruststand.

Vooral door blijven gaan en focus in de aanval waren de afspraken waar we de kleedkamer mee uitkwamen. Toch kon LHC de eerste twee doelpunten maken. Maar het duurde niet lang voordat onze eerste ballen ook in het doel van LHC lagen. Toen kregen we twee minuten tijdstraf waardoor het toch nog weer even iets moeizamer ging maar ook toen wisten we te scoren. Met een mooie redding van Amy, Lisa die in de cirkel stond en de terugkomende bal moest ontwijken dus een sprong maakte en vervolgens met de billen op de grond zat en de bal die via Emma naar Kelly werd gespeeld maakte de 27-20. Dit hielden we vast waardoor er een einduitslag van 32-25 op het bord stond.

Ondanks alle blessures en afwezigen hielden we de twee punten in Heeten. De zusjes Klein Overmeen, Indy en Amy bedankt voor het meedoen want zonder jullie hadden we het niet gered.

Zaterdag spelen we tegen Overwetering in Olst om 19:00 uur. De enige wedstrijd die we de eerste competitiehelft verloren hebben. Dus we gaan er alles aan doen om de punten deze keer wel mee te nemen. Komen jullie ons aanmoedigen?

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina