2023-12-17: OBW – Lettele (hoofdklasse)

Verslag Lettele

We mochten vanmiddag voor de verandering eens op zondag spelen. We zijn afgereisd naar Zevenaar op het op te nemen tegen ongeslagen koploper OBW.
Helaas moeten we het nog doen zonder geblesseerde Narelle, hopelijk kan in de tweede seizoenshelft weer op het veld staan. Maar gelukkig konden we Bianca weer zover krijgen om met ons mee te doen.

We begonnen sterk en tot 4-4 ging de wedstrijd gelijk op. Daarna werden we wat slordig en kon OBW 5x op rij scoren en zo werd het 9-5. We bleven hard werken en zo konden we via 11-6 aansluiten tot 13-13, het ging weer gelijk op. Met een stand van 19-17 gingen we rusten.

We waren tevreden dat we zoveel weerstand konden bieden aan de koploper in de spannende eerste helft. Ook waren we gemotiveerd om dit de tweede helft door te zette en het OBW moeilijk te blijven maken. Helaas werden onze zorgvuldigheden afgestraft en ook in de aanval zat het niet altijd mee. Van 26-22 kon OBW uitlopen naar 37-23. De laatste minuten konden we gelukkig nog wel scoren en werd de eindstand 39-26.

Uiteindelijk hebben we ruim verloren van een sterk spelend OBW. We hopen dat we ze bij de laatste thuiswedstrijd in april meer weerstand kunnen bieden.

Zo zit de eerste seizoenshelft er op. We gaan de feestdagen tegemoet op een gedeelde 5e plek. Nu spelen we drie weken geen wedstrijd. Op zaterdag 13 januari mogen we het wedstrijdtenue weer aantrekken, om 18:30 uur spelen we in Sporthal de Pol de uitwedstrijd tegen Bentelo 2. Zij spelen met hars, dus het wordt voor ons een kunst om met dit plakkerige spul de winst binnen te slepen.

Wij willen het publiek bedanken voor de support afgelopen periode. Zelfs in Zevenaar waren er fanatieke Lettelenaren om ons aan te moedigen. We wensen iedereen fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar!

OBW-Lettele: Lenneke 7, Marjolein 4, Bianca 3, Kim 4, Amber 2, Anouk 2, Jet 2, Eline 1, Amilia 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina