2023-12-17: E&O 2 – Broekland (2e divisie)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Voor de laatste keer dit jaar mochten we een potje handballen. Lynet begon wat eerder aan de winterstop, maar gelukkig ging Milou (volgens onze analist Lieke een goede, contante speler) gezellig met ons mee. En oh, wat een fijne omstandigheden weer: zondagmiddag, uitwedstrijd, met hars. Een soort gevarendriehoek, zouden we wel kunnen stellen.

De voorbereidingen waren niet vlekkeloos. Yara verwisselde een bus haarlak met bus deo, maar gelukkig rook haar haar daardoor wel lekker. Tijdens het oplopen kwamen we er achter dat Lisanne niet foutloos was en dat is zeldzaam. Vandaag hadden we niet Maud Wessels bij ons, maar Maud Vosman (@broeklanddames1). Leuk Maud, welkom! Ook de man van de speaker was niet helemaal foutloos en struikelde, zoals zovelen, over de achternaam van die 2 van Tuïnk (zie video). Afijn, dit zijn we inmiddels wel gewend.

De oudste van die 2 van Tuïnk opende met een perfect aangespeelde break van Char de score: 0-1. Een goed begin is het halve werk. Het is weer even wennen aan de bal, maar gelukkig staat de dekking met Char erachter als een huis. Het gaat gelijk op. Een paar ballen over de zijlijn, maar gelukkig ook een paar over de doellijn. Rowy vanaf de mid, Merel vanaf de cirkel en Milou en Lieke vanaf de hoek. 10-10. Tijd voor thee.

De tweede helft begon. Hier kunnen we vrij kort over zijn: liep voor geen meter. Waar we de eerste helft prima met de bal overweg konden, ging dit de tweede helft niet best. In de dekking lieten we steken vallen. Het sfeertje werd een grimmig voor de zondagmiddag, maar gelukkig is iedereen heel gebleven.

Eindstand 30-22. Niet best

Nu hebben we heerlijk 3 weken rust. Daar zijn we wel aan toe na deze pot.

We zijn de eerste seizoenshelft in de 2e divisie geëindigd in het linkerrijtje, op een mooie 6e plek. Mogen we best trots op zijn dachten we zo.

Mensen, bedankt maar weer voor jullie fantastische support dit jaar. We wensen jullie hele fijne feestdagen en een goed 2024! Tot de volgende!

Ajuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina