2023-12-16: Heeten – SDOL (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Een echte derby stond gisteren weer op het programma. De wedstrijd tegen SDOL

levert altijd een gezonde spanning op. In de voorbereiding wisten we dat we moesten gaan knallen en lekker ons eigen spel spelen.

Voor het eerste was onze nieuwe hoofdsponsor aanwezig dus een foto kon niet opbreken. Na de foto was het tijd om te knallen. We gingen lekker van start en de eerste twee goals kwamen van onze kant. SDOL had hierop snel een antwoord. Echter konden we aan het eind van de tweede helft wel onze sterke kant laten zien. De verdediging stond als een huis en ook onze kansen ronde we af. We gingen de rust in met een voorsprong van 5 doelpunten.

Dan denk je dat moet goed komen. Echter lukte het ons het na de tweede helft niet op het door te trekken. SDOL kon dichterbij komen. Tot 30-28 konden we altijd twee doelpunten voorblijven maar het einde stapte we niet meer naar voren en de kansen konden we niet afronden. Dus het einde werd toch nog een behoorlijk spannend. Leuk voor het publiek maar wij vonden het toch wel iets anders. Met een mooie bal van Amel was het 34-33 en hier kon SDOL geen antwoord meer op geven.

De punten blijven in Heeten en wat een leuke pot om te spelen. We gaan nu opladen want een staf van 6 personen is toch behoorlijk. Indy, Merit en Amy bedankt voor het meedoen.

Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en zien jullie hopelijk allemaal in het nieuwe jaar. Dan staat er een nieuwe derby op het programma tegen LHC

Verslag SDOL

De wedstrijd van vandaaaag tegen Heeten. We kunnen er een heel lang verslag aan toewijden maar dat is niet nodig.

We hebben vandaag echt laten zien wat we in onze mars hebben en waren minstens gelijkwaardig. De gehele wedstrijd van beide kanten een enorm hoog tempo, met mooie aanvallen, goeie dekkingen en stops van de keepers. We hebben alles gegeven, het was continu super spannend maar helaas was het nèt niet genoeg.

Een gelijkspel was verdiend, maar ondanks dat mogen we zeker trots zijn op de pot die we hebben neergezet. Heeten was een hele sportieve en gelijkwaardige tegenstander, ontzettend zuuuur van het verlies maar we kunnen zeker deze goede wedstrijd meenemen de winterstop in. Lekker drie weekjes vrij, om daarna weer heerlijk opgeladen de tweede seizoenshelft aan de bak te kunnen.

De sallandse derbykoningen zijn helaas onttroond, ach, je doet er ook weinig aan. Eventjes met elkander in de spreekwoordelijke spiegel kijken, de rug rechtten en de neuzen weer dezelfde kant op, en na de winterstop lekker doorgaan met waar we mee geëindigd. Na diezelfde koude periode wacht ons namelijk alweer een wedstrijd tegen D.O.S., met ons favoriete plakkerige spul. We sluiten het jaar af met het 4e plekje op de ranglijst, een prestatie waar we zeker door al het blessureleed aan het begin van het seizoen absoluuuut niet ontevreden mee zijn!!

Voor nu, meegereisd publiek & natuurlijk alle supporters die ons in het jaar 2023 hebben aangemoedigd, enorm bedankt! Hele fijne feestdagen gewenst en op nog meer mooie resultaten in 2024!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina