2023-12-02: Lettele – Voorwaarts (hoofdklasse)

Verslag Voorwaarts

Afgelopen zaterdagavond speelden wij een uitwedstrijd tegen Lettele DS1. Een club waar de meesten van ons al een hele tijd niet meer tegen hadden gespeeld. Doordat we twee lang geblesseerden binnen ons team hebben, kwamen afgelopen zaterdag Benthe Jutten en Floor Eijkelenkamp ons versterken.

We wisten wat ons te doen stond, namelijk niet weer beginnen met onze eerste kwartier-dip zoals de vorige wedstrijd tegen Duiven. We leken goed geluisterd te hebben, want Nikki wist na een aantal seconden de 0-1 te maken. Beide teams wisten het doel te vinden, daardoor was het voor het publiek een aantrekkelijke partij om te zien. Het ging gelijk op, met een paar mooie aanvallen zorgden we ervoor dat zowel Esmée als Nikki een paar keer vrij voor doel kwamen. Het tempo lag redelijk hoog, hierdoor moesten we na twintig minuten toch echt wisselen om op snelheid te kunnen blijven spelen. Benthe, Merle, Lisa en onze debutant Floor kwamen erin. Na de wissel wist Lisa al snel drie doelpunten achter elkaar te maken. Met twee snelle aanvallen en een mooi afstandsschot van Romy kwamen we op een ruststand van 17-14.

We begonnen de tweede helft met onze beginopstelling. Romy kwam met haar goede beweging op de rechteropbouw een aantal keer vrij voor doel. Wat ervoor zorgde dat we nog dichterbij kwamen naar een stand van 20-19. Helaas was dit niet voor lange duur. Bijna tien minuten lang lukt het ons niet om te scoren, hierdoor kreeg Lettele de kans om weer verder uit te lopen. Uiteindelijk lukt het Romy, Nikki, Merle en Lieke om een aantal ballen in het doel te krijgen, maar het lukte het ons niet om de achterstand te verminderen. In de tweede helft bleven we op ongeveer zes doelpunten achterstand hangen en werd de wedstrijd afgesloten met een eindstand van 34-27.

We kijken met een gemixt gevoel terug op de wedstrijd. We hebben zeker mooie acties laten zien, maar helaas was afgelopen zondag Lettele de betere partij in de wedstrijd. Volgende week spelen we thuis tegen de nummer 2 in onze competitie, namelijk: OBW DS1. Het zal dus een pittige wedstrijd worden, waarbij we jullie support hard nodig hebben. We zien jullie graag zaterdag 9 december om 19:30 in de Jachtlust!

Doelpunten: Esmée 3, Lara 1, Lieke 1, Lisa 5, Merle 1, Nikki 7, Patricia 2, Romy 7

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina