2023-12-03: LHC – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

De dag vandaag begon direct goed, want bij aankomst in de kantine vanochtend stond daar een cadeautje van de sint. Een cadeautje èn gedicht, waardoor wij nog harder gingen rennen vandaag. Ik citeer “Griep ze bie de Strotte, of Biet ze in de Konte”!

De derby tegen LHC is altijd enorm spannend en na ons verlies in de beker hadden we deze keer extra veel zin om de puntjes mee naar Luttenberg te nemen.

In de wedstrijdbespreking waren we allemaal heel scherp en we waren er allemaal van overtuigd dat we vandaag zouden winnen. Ook onze aanvoerder gooide er nog een laatste schepje bovenop, want ‘WIJ ZIJN LUTTENBERGGGG’, toch Sharon?

En dat hebben we laten zien, vanaf minuut 1 was het al enorm spannend. We waren nog niet helemaal scherp op hun afstandsschutters, maar scoorden zelf ook mooi waardoor de wedstrijd steeds gelijk op ging. Tot een stand van 6-6 stond het steeds gelijk, daarna kwamen wij voor en we gaven de voorsprong niet meer weg. Goeie snelle tegenaanvallen, een strakke dekking en Lisa die uit-ste-kend stond te keepen.

We gingen de rust in met een stand van 11-13. Na rust gingen we rustig vedan met wat er in de eerste helft goed ging. We konden de voorsprong uitbouwen, maar door slordigheden kon LHC toch weer dichterbij komen. Ongeveer 10 minuten voor het eind konden we onze voorsprong uitbouwen. We hielden ons koppie dr bij, maakten stops in de dekking en wachtten geduldig onze kansen af. Dat resulteerde in een eindstand van 21-29! DONDERS BLIJ!

Aan een beetje grootspraak na de wedstrijd ontbrak het niet. Geintje moet kunnen, toch? Eind goed al goed, hele goede overwinning geboekt en allemaal hartstikke vrolijk weer op naar Luttenberg, waar ons een heerlijk pilsie van Sinterklaas stond te wachten! Publiek, bedankt voor de grote opkomst!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina