2023-11-18: Voorwaarts – WHC (hoofdklasse)

Verslag Voorwaarts

Deze zaterdagavond ontvingen wij koploper W.H.C uit Hengevelde. Met een mooi schot van afstand wist Lara ons eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. Zowel wij als W.H.C begonnen aanvallend goed. Via doelpunten van onder ander Romy en Esmée kon W.H.C niet ver uitlopen. Na twintig minuten was via een doelpunt van Nikki de voorsprong voor het eerst deze wedstrijd voor ons. Voor rust wist Romy nog drie keer te scoren, maar helaas ging W.H.C ook verder met doelpunten maken. We gingen rusten met nipte achterstand van 14-15.

Na rust ging het ook weer gelijk op. De eerste tien minuten van de tweede helft wisten wij prima bij te blijven. Lisa en Patricia wisten vanaf de hoeken het net te vinden. De laatste twintig minuten van de wedstrijd verliepen moeizaam vanaf onze kant. Het lukte niet meer om te scoren, maar helaas lukte dat W.H.C nog wel. Aan het einde van de wedstrijd scoorde Nikki nog een penalty. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door W.H.C. De eindstand was 20-26.

Hoewel we helaas niet hebben gewonnen, hebben we toch goede dingen laten zien tegen de koploper. Volgende week spelen we weer een thuiswedstrijd, om 19:30 ontvangen we Duiven. We kunnen de support goed gebruiken, dus we zien jullie graag in de sporthal!

Doelpunten: Esmée 2, Lara, 3, Lisa 2, Nikki 4, Patricia 3, Romy 6

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina