2023-11-18: Lettele – Hacol’90/Combinatie’64 (hoofdklasse)

Verslag Lettele

Dit weekend speelden wij een thuiswedstrijd tegen een nieuw gefuseerd team, Hacol’90/Combinatie’64. Vorig jaar hadden we ruim gewonnen van Combinatie’64 en 1x gewonnen en 1x verloren van Hacol’90. Ook al stond Hacol’90/Combinatie’64 op plek 9, is het een tegenstander die we niet moesten onderschatten. De opdracht die we in de kleedkamer meekregen was eigen spel spelen en doen waar we samen goed in zijn.

De eerste helft gingen we gelijk op. Hacol’90/Combinatie’64 opende de score maar Anouk had daar een goed antwoord op en maakte met een knaller de 1-1. Het stuivertje bleef daarna wisselen totdat wij bij 9-8 een voorsprong pakten. Vanaf 11-10 gaven we “hop hop…. gas erop” en door een aantal goede goals van Lenneke vanuit onze zo geliefde “snelle omschakeling” kwamen we op 17-11. Ook moet nog gezegd worden dat Kim na 30 minuten al 5 ballen in het net had gegooid mede dankzij goed uitgespeelde aanvallen. Ruststand 17-11 in ons voordeel.

In de rust werd er besproken dat we deze voorsprong niet weg mochten geven maar helaas kwamen we niet scherp de kleedkamer uit. We gooiden in de tweede helft veel ballen op de keeper en Hacol’90/Combinatie’64 profiteerde hier ten volste van. Hacol’90/Combinatie’64 kwam nog dichtbij tot 23-20. Vanaf dat moment bouwden we de voorsprong uit door onder andere goals van Kim, Marjolein en Anouk. Op de valreep maakte Bianca 27-22 en tevens ook de eindstand.

Leuk feitje: we blijven nog ongeslagen thuis!

Nog een leuk feitje: Dankzij de 2 punten belanden we ineens op de 3e plek!

Volgende week spelen wij een uitwedstrijd tegen WHC in Hengevelde. Vorig jaar hebben we hier 1 keer van gewonnen en 1 keer van verloren dus het belooft een spannende pot te worden. Maar wij zijn natuurlijk weer gebrand op om deze te winnen en een plekje te stijgen op de ranglijst. Kortom; we kunnen alle support goed gebruiken!

Lenneke 6, Kim 6, Marjolein 4, Amber 3, Bianca 3, Anouk 2, Jolien 2, Narelle 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina