2023-11-18: SDOL – Actief Klazienaveen (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Na een mooie winst van de dames 2 was het gisteravond aan ons om de Luttenbergse eer hoog te houden en ook de punten in huis te houden. Eind goed al goed, kunt nie altied 6 dobbeln, t is bij 1 puntje gebleven.

De scherpte die we in de kleedkamer hadden was in het veld niet direct terug te zien. We kwamen dan ook direct met 4-0 achter. We wisten de knop om te zetten en lekker door te gaan met ons eigen, snelle spelletje en dat werkte goed. We kwamen weer terug tot 8-9 en wisten zelfs net voor rust voor te komen tot een stand van 14-13.

In de rust bespraken we dat als we op vol tempo door zouden spelen we toch ook over de tegenstanders heen zouden kunnen lopen. Dit betaalde zich alleen niet uit, we waren na de rust niet scherp genoeg en kregen de doelpunten te makkelijk tegen. Aanvallend kwamen we er niet altijd even lekker in, tot op ongeveer 5 minuten voor het einde van de wedstrijd. We stonden inmiddels 4 doelpunten achter, de tijd begon nu echt te dringen. De dekking ging beter staan en aanvallend wist Anne soms vanuit echt onmogelijke posities op de rechterhoek de ballen er fijnloos in te gooien. Het gat werd iets kleiner, maar toen kregen we twee minuten voor tijd uit het niets ineens een tijdstraf waardoor we het gat van drie doelpunten met eentje minder moesten dichten. In ondertal wisten we twee keer heel geduldig en knap te scoren. We hielden de dekking dicht en met nog tien seconden op de klok konden we op de break, wat resulteerde in een penalty voor ons! Ultieme kans om toch nog een puntje uit de wedstrijd te slepen, maar we moesten de klus nog wel even klaren. Inge stond op, en gooide ‘m er ook zo overtuigend in!!! Enorme blijdschap, want dit voelde ergens echt wel als een overwinning!

Actief Klazienaveen was een gelijkwaardige en sportieve tegenstander en ondanks dat niet alles ons altijd even makkelijk werd gemaakt hebben we het ergens zelf ook wel een beetje laten liggen. Goede oefening dus ook voor onze volgende wedstrijd, tegen Nieuw Heeten! Volgende week spelen wij op zaterdag weer thuis, om 19.30 en wij hopen jullie als publiek weer net zo fanatiek te zien als gisteren!! Norah, ook jij super bedankt voor je goede aanmoedigingen

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina