2023-11-18: Huissen – Haarle (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 14-17
Uitslag 26-32

De laatste 2 wedstrijden was het net niet, maar vandaag hadden we afgesproken dat we de punten mee gingen nemen naar Haarle.

Lekker ruim de tijd om goed warm te lopen begonnen we de wedstrijd en ging het even stroef, we wisten hoe hun aanvallend en verdedigend spelen en na de voorsprong die we hele wedstrijd niet meer uit handen gaven begonnen we bij 8-11 echt lekker spelen. Verdedigend stond het goed, er waren snelle breaks, de combinaties liepen en we wisten elkaar te vinden.

In de rust aangegeven dat we zelf rustig moesten blijven, afstand houden van hun verdediging en we liepen er door heen. Iedereen heeft vandaag goed gespeeld en als team hebben we de punten veroverd.

Het mooiste doelpunt was wel de break, waar we zoals je gewend bent deze in 1 keer te spelen, we zo vrij stonden met zijn allen dat het overgooien was wie er het beste voor stond om te scoren.

Min puntje was wel de ambiance die er heerste in de sporthal, een goed leidende beginnend scheidsrechter, die de wedstrijd even staakte omdat ze niet leuk werd bejegend. Ik ben naar haar toe gelopen en heb iets tegen haar gezegd, waarna ze de wedstrijd keurig heeft afgemaakt.

We zijn op de goede weg en kijken omhoog.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina