2023-11-12: Cirkeltijgers – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

115 kilometer en 1 uur en 20 minuten verder en we waren aangekomen in het hoge noorden. Vandaag stond de wedstrijd tegen de Cirkeltijgers uit Groningen op het programma. Voorafgaand aan de wedstrijd wisten we dat dit een pittige zou worden. Cirkeltijgers kenden we nog van twee seizoenen geleden en uit was dit een gelijkspel maar met goede vechtlust gingen we de wedstrijd in.

Om 12:30 had de scheidsrechter een ander t-shirt aangetrokken en werd er aangefloten. Zwaar en pittig waren de woorden die de wedstrijd goed beschrijven. Eigenlijk hebben we de hele wedstrijd het gevoel gehad of we achter stonden maar eigenlijk was dit niet zo. Tot 8-8 ging het gelijk op maar twee mooie afstandsschoten van Lisa en Amel konden we de voorsprong pakken. We gingen de rust in met 8-11.

Vooral deze lijn doorzetten en vooral niet de paal, lat en de keeper inschieten waren de woorden waarmee we de kleedkamer uitgingen. Het was nog niet perfect maar we konden de tweede helft nog wel de voorsprong houden. Waardoor de winst niet meer in gevaar was. Hoppa, de punten gingen mee terug naar Heeten; 19-22.

Aankomend weekend mogen weer op onze oude vertrouwde zaterdag spelen. Zaterdag zullen we om 20:15 uur tegen VAKO spelen

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina