2023-11-18: Heeten – VAKO (hoofdklasse)

Verslag Heeten

En weer blijven de twee punten in Heeten.

Vanavond mochten we het op tegen de meiden van VAKO. Zoals Willy in het welkomswoordje in het vaste boekje had vermeld stond het voor Vriezer Activiteit Kenmerkt Ons. Voor ons een onbekende tegenstander dus met een neutrale blik de wedstrijd in.

In het begin een beetje moeizaam, maar gelukkig gingen alle ballen er deze keer wel in maar ook VAKO wist continu te scoren. Echter konden we op gegeven moment wel een aantal patronen eruit halen dus de laatste vijf minuten konden we wat uitlopen. Echter werden we op het laatste slordig. We gingen de rust in met 15-14.

In de rust was in ieder geval duidelijk dat je op de cirkel niet stil mocht staan en bezig zijn met de tegenstander dus daar de handjes in de lucht. Vooral de focuspunten in de aanval iets scherper en door blijven spelen. Na de rust verzwakte we iets waardoor VAKO toch even de voorsprong kon pakken. Echter was dit van korte duur. VAKO kwam in ondertal en dat benutte we met 6 doelpunten; dit hielde we vast. Met iedereen op het scoreformulier en twee keepers die mooie ballen eruit hielden, hebben we hard gewerkt. Eindstand 33-24.

A.s. donderdag gaan we weer lekker verder bekeren. Dit keer thuis tegen Bentelo dames 1 zonder hars, zou dit kansen bieden? Wij gaan in ieder geval strijden. Komen jullie ons aanmoedigen? Om 19:30 uur in Heeten

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina