2023-11-11: Haarle – Artemis’15 (1e klasse)

Verslag Haarle

We hadden een goede snelle start. De aanvallen liepen goed en we konden elkaar vinden. Daarnaast werden er ook breaks gegooid en er werd goed afgerond. Verdediging stond goed, Demi ging meer uit waardoor ze de bal kan onderscheppen en hierdoor breaks kon gooien. Rust was 10-10.

Besproken in de rust dat we snelle aanval moeten doorzetten en de dekking dicht houden. Tweede helft gingen we mee in het spelletje en kregen we geen voordeel van de scheidsrechter. Er mochten meer gele kaarten en 2 minuten worden uitgedeeld. Dekking stond de tweede helft goed, alleen in de aanval konden we elkaar niet goed vinden. Eindstand was 19-23

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina