2023-11-11: TVO – Lettele (hoofdklasse)

Verslag Lettele

Vandaag mochten we aantreden tegen T.V.O. Dit seizoen hebben we al een keer tegen ze mogen spelen voor de beker. We hebben toen met 28-34 verloren. We wisten wat we moesten doen, in ieder geval snel terug zijn voor hun snelle tegenaanval. Want anders, zoals Gert dat altijd zegt, gaan we de bietenberg op. Jet is nog geblesseerd, gelukkig konden we wederom rekenen op Bianca.

We begonnen sterk met een 3-0 voorsprong van Amber, Marjo en Kim. Deze voorsprong hebben we de gehele wedstrijd niet meer weg gegeven. Onze voorspelling kwam gelijk uit, T.V.O. nam bij de midden uit veel tempo mee richting onze goal. In de aanval hadden we veel druk waardoor we veel kansen creëerde vanaf alle posities. Zo gingen we van 9-13 naar een 11-16 voorsprong door 2x Kim, Anouk en Eline.

De scheidsrechter gaf van te voren aan niet te snel te fluiten en het spel lekker door te laten gaan, toch stonden we in de eerste helft 5 tegen 5 door tijdstraf. T.V.0 heeft dit benut met een goal. We gingen de rust in met een ruime voorsprong van 6 punten, 12-18.

T.V.O. begon na de rust weer erg snel, wij konden hier goed antwoord op geven; ze kwamen er niet zomaar door heen. Wij bleven ook ons eigen geliefde snelle spel spelen, daardoor ontstond er veel ruimte voor onze cirkels en hoeken. Zo heeft onze hoek Kim 9 goals gemaakt.

Na 55 minuten stonden we 11 punten voor. De laatste 5 minuten werden we slordig en kon T.V.O. het gat verkleinen tot 7 verschil. We hebben toch een mooie winst te pakken van 27-35!

Een leuk feitje, Marjo heeft op de 11de van de 11de 11 doelpunten gemaakt.

Marjolein 11, Kim 9, Anouk 4, Bianca 4, Amber 3, Eline 2, Narelle 2

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina