2023-11-05: Ha-STU – ABS (1e klasse)

Verslag ABS

ABS wint van studentes en sluipt naar subtop

De zeven supporters uit Bathmen die waren afgereisd naar Nijmegen hadden zin in een kop koffie, maar kwamen bedrogen uit. Geen kantine en ook geen koffieautomaat. Nou ja, dan maar snel op de tribune plaatsnemen om te zien of Dames 1 de hekkensluiter Ha-Stu kan bedwingen. Na 10 minuten was het nog steeds spannend met een tussenstand van 4-5. Er werd sfeer gemaakt door de collega studenten met een trommel. Het grappige was echter dat Dames 1 steeds scoorde als de trommelaar bezig was. Hij hield er dan ook al snel mee op. Geleidelijk aan nam ABS het heft in handen en liep via 9-13 uit naar een ruststand van 11-15.

In de rust werd uitblinkster Romy van Zijl een opdracht meegegeven door supporter Henk Poesse alias Sjoerd of Harry. Maak nog 5 tot 6 goals en dan gaan we hier makkelijk winnen. Romy luisterde goed en voldeed aan haar opdracht. Ook Hilde in ’t Hof, Milou Schoemaker, Kim Meijerhof en Danique Prins namen menig treffer voor hun rekening. Via 13-22, 17-28, 20-30 werd het uiteindelijk een makkelijke overwinning: 23-33. De meegereisde supporters stonden op de banken en daarvan werd een leuke groepsfoto gemaakt.   

Door deze overwinning stijgt ABS naar plek 5. Aanstaande zondag speelt Dames 1 om 12.30 uur in  De Uutvlog tegen het 2e team van Wijhe ’92. Zij hebben 1 punt meer dan ABS. Bij een overwinning gaan Dames 1 dus over Wijhe heen. Wil je hiervan getuige zijn? Uiteraard ben je van harte welkom om deze wedstrijd te komen kijken.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina