2023-11-05: DOS – Nieuw Heeten (hoofdklasse)

Verslag Nieuw Heeten

Als je je afvraagt wat voor dag het was, nou, gewoon zondag 5 november natuurlijk. Zo gewoon was die dag niet. Al volledig uit ons ritme moesten we vandaag handballen tegen de dames van DOS in Emmer- Compascuum. Ja, pak Google Maps er maar bij, want in die omgeving zijn de koeien nog mooier dan…….. ach het is wat het is.

Stevig gesponsord door #123busjehuren.nl reden we in de mooiste kleuren naar Emmer- Compascuum. De begeleiding reed in de busjes, lekker relaxed voor de spelers. Fran reed voorop en Jan-trap gas is an kwam er aaaaaaaaaaaachteraan.

Maar goed, eenmaal aangekomen hebben we eerst een prachtige ‘maak reklame voor #123busjehuren.nl, foto gemaakt. Vervolgens moesten de dames even de beentjes strekken na zo’n lange rit. De vraag kwam of de begeleiding ook mee wilde lopen. Ja graag. Nou, de dames op een draf de wijk in daaro en de begeleiding kon eerst de busjes afsluiten enzovoort, moesten vervolgens in een sprint waar Daphne Schippers jaloers op zou zijn, er achteraan. Zo sociaal en meelevend zijn ze. Not.

Wel een hoogtepunt van deze dag was de sporthal in Emmer- Compascuum. Hagelnieuw, de verf was nog niet droog, geen schilderij aan de muur, maar echt hagel-hagelnieuw.

De wedstrijd, o ja, die was er ook nog, dat was er eentje die we maar gewoon moeten vergeten. We speelden met hars en laat dat nou net niet ons sterkste punt zijn. De hars was overigens wel sterk. Enorm plakkerig en we hebben lekker veel op de enkels gegooid. Jammer dat daar geen wedstrijd voor was. Hadden we dik gewonnen. Yes.

Na de wedstrijd moesten we weer met ons hele hebben en houden in de gezellig gekleurde busjes terug naar huus. Wat wel fijn was dat enkele speelster zo’n enorme honger hadden (net of ze dat niet altijd hebben) en de begeleiding twee trossen kinderbananen had meegenomen. Goed voorbereid hoor. Pluimpje.

Door de regen terug en werkelijk waar, er viel een kwartje. Als je in de buurt van Emmer- Compascuum rijdt dan valt echt op dat er veel bossen gekapt zijn. Das ook niet zo raar, al het hars van die bomen zat tijdens de wedstrijd aan de bal. Tis toch niet te geloven. Kan toch niet.

Ook aan deze mooie dag komt een eind en gelukkig is het morgen gewoon maandag.

PS. Bij het aftanken van de busjes vergat Jan, trek de handrem s an, en rolde het busje bijna het weiland in.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina