2023-11-04: Heeten – Unitas (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Hoppa, de twee punten blijven in Heeten

Koploper PK/Unitas kwam op bezoek dus vooraf dachten we dat zal wel een pittige worden. Tegen de dames uit Rolde hadden wij nog nooit eerder gespeeld. Dus we wisten niet zo goed wat we konden verwachten, misschien hielp dat ook wel. Linda had zich goed voorbereid dus we wisten een aantal spelpatronen.

Vanaf het begin konden we lekker tot scoren komen. De verdediging stond goed dicht dus eigenlijk hadden we direct controle over de wedstrijd. Vanuit alle kanten konden wij onze aanvallen opzetten dus dit was lekker spelen. De rust gingen wij in met een stand van 14-9!

Na rust konden we deze lijn doorzetten. De lag ruimte om de snelle tegen aanval te spelen. Maar ook deze wedstrijd wisten we elkaar ook goed te vinden met samenspel, soms iets te vaak haha. In de dekking bleven we hard werken met elkaar en dit resulteerde er ook in dat ook onze keepers mooi wat ballen er uit hielden. Met een applaus voor de keeperswissel en mooie doelpunten stond er een eindstand van 32-20 op het scorebord.

Mini’s van de week en publiek bedankt! Volgende week gaan we weer een van onze zondag reizen afleggen. Dit keer naar het hoge noorden, Groningen. We spelen om 12:30 tegen de Cirkeltijgers

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina