2023-10-28: Nieuw Heeten – SVBO (hoofdklasse)

Verslag Nieuw Heeten

Gisteren stond de wedstrijd tegen een voor ons nog onbekende tegenstander; SVBO op het programma. Na een weekje rust hadden we veel zin om weer lekker te handballen. Met pupillen Joena en Isis op de bank begonnen we dan ook goed! Na een paar minuten gespeeld stond er 3-0 op het scorebord. Maar al snel speelden we de aanvallen niet meer goed uit en wist SVBO wel te scoren en stond het 3-3. Zo ging het de eerste helft verder gelijk op en gingen we rusten met 10-11 achterstand. Het is een fysieke tegenstander en daar moeten we slimmer op gaan handballen, goed samenwerken in de verdediging, onze eigen kansen afwachten en met meer snelheid de aanval in.

Daar hebben we ons goed aangehouden, waardoor we al snel een voorsprong wisten te pakken in de 2e helft. Nu nog de taak om deze vast te houden, want gemakkelijk ging het niet! We hebben hard gewerkt. Door meer de snelle aanval op te zoeken en goeie saves van Alana in het doel konden we het gat vasthouden en winnen we deze wedstrijd uiteindelijk met 25-19!

Volgende week zondag reizen we af naar Emmer-Compascuum voor de wedstrijd tegen DOS🤝🏼 we hopen op jullie komst!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina