2023-10-07: Langeveen – Lettele (hoofdklasse)

Verslag Lettele

Dit weekend speelden we onze eerste uitwedstrijd van de competitie tegen Langeveen. Dit is voor ons geen onbekende tegenstander. Vier weken geleden speelden wij al een oefenwedstrijd tegen Langeveen en wonnen deze dik met 12-24.

We moesten het dit weekend helaas nog steeds zonder de geblesseerden Jet en Narelle doen. Gelukkig speelden A-speelsters Suus en Vera weer met ons mee.

Voor de wedstrijd hadden we het erover gehad dat we Langeveen niet moesten onderschatten en scherp moesten beginnen. We startten de wedstrijd met een 1-3 voorsprong. Daarna ging het gelijk op tot 7-7 en liepen wij iets uit tot 9-12 met onder andere een mooi loopschot van Amber. Hierna begonnen we meer fouten te maken en Langeveen strafte ons af met breaks. Hierdoor gingen we de rust in met een gelijke stand: 13-13.

We begonnen de tweede helft niet scherp en Langeveen scoorden direct 3 doelpunten achter elkaar. Dit verschil bleef de hele tijd rond de 3 doelpunten in het voordeel van Langeveen. In de laatste 5 minuten maakten we het spannend door er nog 21-20 van te maken door 2 mooie goals van Anouk. Helaas maakten Langeveen er 22-20 van en dit was dan ook de eindstand.

We kunnen wel zeggen dat dit een collectieve offday was. Hopelijk kunnen we onszelf herpakken en volgend weekend weer knallen tegen Avanti! We spelen volgend weekend weer een thuiswedstrijd. We zijn jullie support hard nodig dus hopelijk zien we jullie zaterdag om 19.30 in de Uutvlog!

Scores Langeveen-Lettele: Amber 4, Marjolein 4, Anouk 3, Eline 3, Kim 3, Lenneke 2, Suus 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina