2023-10-07: Avanti Wilskracht – Voorwaarts (hoofdklasse)

Verslag Voorwaarts

Wij speelden onze tweede competitie wedstrijd van dit seizoen tegen Avanti Wilskracht in Glanerbrug.
Voordat we konden beginnen moesten we wachten totdat het licht aan ging, maar toen dat eenmaal geregeld was konden we van start. De eerste tien minuten van de wedstrijd gingen we gelijk op. Bo kwam twee keer mooi vrij op de cirkel en wist de stand op 4-5 te zetten. Vervolgens kwam Avanti er een keer erg snel uit en hadden zij een bal die er wat ongelukkig via ons blok in viel. Zo kwamen zij op een 8-5 voorsprong. Goed voorbeeld doet goed volgen, want wij brachten ook weer wat meer tempo in het spel. Door een snelle midden uit, een break en andere goede aanvallen wisten onder andere Patricia en Lisa te scoren. Zo gingen we met een gelijke stand (12-12) de rust in.

Na rust wist Aniek 3 keer op rij te scoren en kwamen wij op 14-16. Ook Bo en Chantal wisten nog te scoren waardoor wij nog iets verder uitliepen en het verschil 4 punten werd.
Na een korte fase zonder doelpunten was het Avanti die als eerste weer wist te scoren, het verschil ging nog weer terug naar 2. Maar dat was niet lang want Nikki wist twee keer achter elkaar te scoren en zo was het gat gelukkig al snel weer 4 en de stand 17-21. Met nog anderhalve minuut te spelen kregen wij nog een penalty tegen. Deze wist Brigitte te stoppen, daarna werd er niet meer gescoord. De eindstand was 19-23.

Dit was voorlopig de laatste wedstrijd van onze speelsters Aniek en Chantal. Zij gaan komende maanden een wereldreis maken. Wij wensen ze hier heel erg veel plezier bij en hopen ze in februari weer bij ons op het veld te veld te hebben.

Doelpunten tegen Avanti: Aniek 4, Bo 4, Chantal 3, Esmee 1, Lara 1, Lisa 4, Nikki 3, Patricia 3

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina