2023-10-14: Overwetering – DOS (hoofdklasse)

Verslag Overwetering

Ruime winst door uitstekende dekking!

We begonnen de wedstrijd met het missen van een aantal kansen waardoor DOS met 0-2 voorkwam. Dit wisten we al snel weer recht te zetten en daarna hadden we de hele wedstrijd het overwicht. Vanuit een gretige en sterke dekking met daarachter een uitstekend keepende Kim liepen we gestaag uit. DOS wist nauwelijks nog te scoren. Omdat ook de keepster van DOS uitblonk namen we niet nog verder afstand. De rust was 4-11. Gewoon lekker doorgaan dus zou je zeggen. En dat deden we. Ook na de rust waren we de bovenliggende partij. De dekking bleef goed en DOS moest hard werken voor de schoten op het goal. Zelf bleven we ondanks dat we regelmatig de keepsters op onze weg vonden ook gewoon scoren. Een goede overwinning vanuit een hardwerkende verdediging.

Volgende week is het herfstvakantie, even een weekendje rust. Daarna spelen we uit in Rolde tegen Unitas.

Doelpunten Overwetering: Moniek 7, Iris ten Broeke 4, Rowy 3, Romee 2, Shana 1, Fenna 1, Rianne 1, Lieke 1, Iris Steerneman 1, Noa 1

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina