2023-10-07: Haarle – Kwiek 3 (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 10-15
Uitslag 17 – 27

Roeien met de riemen die we hebben is voorlopig de conclusie na 2 wedstrijden.

Tegen HHZD was geen slippertje van ons en tegen Kwiek konden wij ook niet brengen wat we normaal gewend zijn. Als je 5 basis spelers mist, door wat voor omstandigheden dan ook en die er de komende wedstrijden ook niet bij zijn is dit de enige conclusie. Er is prima aanvulling van selectie speelsters en midweek speelsters, maar de automatismen ontbreken nog en dat heeft tijd nodig.

Vandaag tegen Kwiek konden we tot 9-11 keurig bij blijven, maar daarna kon je zien dat Kwiek met hun ervaren speelsters verder zijn en dit prima wisten te benutten. Bij een rust stand van 10-15 bleef het verschil lang 5 doelpunten, maar in het laatste gedeelte liepen ze terecht uit naar een 17-27 overwinning.

Maar we hebben mooie aanvallen laten zien, de snelheid zat erin en daar kwamen mooie doelpunten uit. De verdediging stond in het begin als een huis, maar Kwiek wist steeds beter door hoge druk de ruimtes te vinden.

Het was een sportieve stevige pot handbal, smetje was de nare blessure van een speelster van Kwiek, we hopen dat het meevalt. We blijven goed trainen de komende tijd en de punten komen dan ook naar Haarle toe.

Kortom, de schouders eronder en gaan.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina