2023-10-07: DSVD 2 – Broekland (2e divisie)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Zaterdagavond, een prima avond om er er eens lekker op uit te trekken naar het verre oosten. Deurningen om precies te zijn. DSVD 2 kennen we natuurlijk nog van vorig seizoen. Weet u het nog? Die legendarische bekerwedstrijd waar we met 1 punt verschil wonnen.

Dit kunstje wilden we graag nog eens over doen, dus vol goede moed gingen we van start. Aangezien we nog steeds niet compleet zijn, hadden we vandaag versterking van Anouk. Topper, bedankt!!!

De start was niet al te best. Het was wennen aan de harsbal en de dekking stond gewoon niet helemaal lekker. 4-1 achter. Maud, Yara, Merel: 4-4. Prima, nu kon de wedstrijd echt beginnen. Het gaat een tijdje gelijk op en we weten via wat snelle tegenaanvallen een kleine voorsprong te pakken 8-10. Prima. Deze was echter van korte duur en DSVD scoort 4x op rij, 12-10. Wat zij kunnen, kunnen wij ook, dus we scoren ook 4x op rij. Bij een 12-14 stand, smaakte de thee prima.

De tweede helft is het beeld van de wedstrijd een beetje hetzelfde. DSVD komt nog even terug naar 18-19, maar we laten ons eigen niet gek maken en lopen rustig weer uit naar 18-22. DSVD blijft hars aan de bal plakken, maar ook hierdoor laten we ons niet meer gek maken (vandaag in ieder geval). We spelen gewoon prima vandaag. De dekking staat prima, de aanval loopt prima en de keepers staan prima. Dikke prima! Char speelt nog even een prima break op Yara en Lynet gooit er ook nog een in de kruising. Prima actie. Eindstand: 24-29. Prima!

Jaja, zo weten we deze wedstrijd mét hars te winnen. Het kan dus toch!!! Dat geeft de burger moed.

Het oma kwaaltje blijkt een positioneel dingetje te zijn. Nadat Merels rug het vorige week begaf, was het vandaag die van Lianne. Lianne, welkom bij de omaclub!

Beste mensen, jullie geloven het waarschijnlijk niet. Na 2 wedstrijden staan we gewoon bovenaan in de tweede divisie!! Dikke prima!!!

We zijn benieuwd voor hoe lang, maar voor nu genieten we hier maar even goed van!!

Volgende week weer een uitwedstrijd. 19:30 tegen Stevo DS1.

Komt dat zien!

Ajuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina