2023-10-03: SDOL – SVBO (beker)

Verslag SDOL

WIJ BEKEREN EEN RONDE VERDER!

Vandaag stond de wedstrijd tegen SVBO op het programma. Een hele sterke tegenstander, maar na onze hele goede voorbereiding en winst afgelopen zaterdag gingen we vol vertrouwen de wedstrijd in! We hadden niks te verliezen!

Voor de wedstrijd nog even snel wat kiekjes maken en een bloemetje voor de sponsor @hetschaartje (wordt vervolgd!!)

Dat vertrouwen van tevoren lieten we meteen op het veld ook zien. We begonnen heel erg sterk, vooral de dekking stond heel goed. Ook de aanval liep daardoor vanzelf en we stonden al snel met 4-0 voor. Toch kon SVBO mede door goed spel met de cirkel steeds een beetje aanhaken, tot zelfs 10-10. Toch bleven we vertrouwen houden en ons eigen, snelle spel spelen, wat resulteerde in een ruststand van 13-11.

De tweede helft moesten wij vooral die sterke dekking doorzetten en dat lukte grotendeels goed! We bleven moeite houden met de cirkel, maar desondanks bleven ook dankzij Lisa heel veel ballen uit ons netje. Mooie snelle aanvallen en heel goed samenspel de hele wedstrijd zorgde ervoor dat we uiteindelijk terecht de overwinning over de streep trokken (eindstand 25-20)!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina