2023-10-03: OBW – Broekland (beker)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Vandaag trokken we er eens lekker op uit naar Zevenaar. Half 6 vertrek, 1 uur en 15 minuten rijden en om 19:15 spelen. Enthousiaste berekening. Afijn het half uurtje voorbereidingstijd was kort maar krachtig. Deze wedstrijd waren we helaas weer niet compleet, naast de geblesseerden van vorige week was ook Maud er niet bij. Ons omaatje Merel was er gelukkig wel, al was het 10 minuten te laat. Het verkeer zat niemand mee vandaag. Daarnaast waren Lieke en Yvet bereid hun trainingvrije dinsdagavond voor ons op te offeren, toppers!!!

Genoeg geluld, door naar de wedstrijd. 2-0 achter. Niet boffen. Het was erg zoeken aan het begin van de wedstrijd, maar Carlien wist het netje te vinden! Tot 3-3 ging het gelijk op, maar toen liep OBW iets weg. 8-4. In de dekking kregen we weinig grip op de cirkel. In de aanval liet oma Merel eens even zien zeker nog goed met de jeudigheid van ons team mee te kunnen en scoorde 2x op rij. (Oke sorry Merel, nu maken we er geen grappen meer over)

In de dekking werd hard gewerkt om een stevig muurtje te metselen en met succes. Char erachter pakte een paar goeie ballen. Lynet en Carlien bepalen met hun doelpunten de ruststand op 12-10. Theetje drinken en weer door.

De dekking stond weer goed en aanvallen maakten Rowy en Lianne een paar belangrijke doelpunten, waardoor we de eerste voorsprong van de wedstrijd pakten. 15-17. Ciska met een paar mooie reddingen. Even een iets slordige fase en we staan weer achter: 18-17. Merel maakt 18-18. OBW maakt 19-18. Yara bepaald de eindstand met een penal op 19-19.

Gelijk spel, dus verlengen. Scheidsrechter balen, want die wou graag Champions League zien.

De eerste helft van de verlenging begonnen we goed: 19-20. Maar dan is ons offensief gebroken en scoort OBW 3x op rij. De ruststand van de eerste helft van de verlenging is nog wel 22-21. De tweede helft spelen we niet goed genoeg. Eindstand 23-22.

Gevochten voor wat we waard waren, maar die doordeweekse wedstrijd zijn gewoon niet onze favoriet.

Achja, nu mooi de focus op de competitie. Zaterdag 19:00 DSVD 2 uit. Tot dan!

Ajuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina