2023-10-07: Heeten – Overwetering (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Afgelopen donderdag hebben we behoorlijk wat vechtlust laten zien tijdens de bekerwedstrijd en deze ook gewonnen. Dus dat wilde we ook tegen de dames van Overwetering laten.

Om 20:10 uur werd er aangefloten en was er een fase dat het gelijk op ging. De eerste vier openingstreffers waren van Em maar elke keer had Overwetering hier ook een antwoord op. De eerste helft ging dus continu gelijk op en gingen we de rust in met 14-14. Vlak voor rust ging er een speelster met direct rood van het veld af vanwege het blokkeren van een schot vanuit de hoek maar hier wisten we niet echt gebruik van te maken.

In de tweede helft wisten we dat we beter moesten gaan afronden en nog een tikkeltje harder moesten werken in de verdediging. Dit ging de eerste 10 minuten best redelijk goed met o.a. twee mooie snelle tegen aanvallen kwamen we voor te staan met 18-15. Helaas lukt het ons niet om dit vast te houden en grip te krijgen op hun spelletje. Overwetering wist hier gebruik van te maken en nam de voorsprong. Toch kwam de laatste minuten de vechtersbaas naar boven en kwamen we gelijk. De laatste bal vanuit de hoek ging er toch in en helaas konden we dit niet meer weer terug te zetten naar een gelijkspel. Het eerste verlies is een feit 23-24.

Volgende week zaterdag staat er weer een derby op het programma en ontvangen we voor de tweede keer de dames van Nieuw Heeten maar dit keer voor de competitie. Om 19:00 spelen wij in Heeten. Komen jullie kijken?

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina