2023-10-01: HHZD – Haarle (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 16-11
Uitslag 29-24

We hebben de 1e competitie wedstrijd erop zitten.

Afgelopen donderdag op de training stonden we bij elkaar en kwamen we tot 6 speelsters en 2 keepers. Iris zei op dat moment, dit is het team en daar moeten we het mee doen. Fanatiek getraind op de info die we hebben van HHZD en vandaag waren we er klaar voor.

We begonnen zonder wissels, want de aanvulling moest nog komen en gelukkig na 20 minuten gespeeld te hebben waren ze er. De eerste helft was mooi om te zien, maar we waren wat blij dat er gewisseld kon worden. Beetje pech met afronden gingen we de rust in met 5 doelpunten achterstand.

Aangegeven dat we de 2e helft op afstand moesten blijven spelen ging de tweede helft om en om en speelden we gelijk. We hebben verloren, maar we hebben laten zien dat er meer in het vat zit. Verdedigend erg sterk, aanvallend snelle combinaties en goed naar elkaar kijken geeft, dat we de punten gaan pakken. Kortom, het wordt weer een leuke competitie.

Komen jullie volgende week kijken op zaterdag 19.15 als we tegen de promovendus Kwiek moeten spelen. We kunnen jullie support goed gebruiken.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina