2023-10-01: LHC – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Daar gaan we dan eerste competitiewedstrijd;

In het welbekende weekend van de ponyweek. Fris en fruitig stond iedereen klaar om te gaan knallen vandaag. Toch bleef het wedstrijd met een spannend de lading; tegen de oud-trainer en Linda tegen haar oude team.

Vanuit vorige week (oefen trail in Lemerveld) wisten we dat we meer als een team moesten werken en ook het mooie spel met elkaar mochten belonen, dus dit was afspraak 1 van vandaag. In zowel het eerste gedeelte van de eerste en tweede helft hadden we hier toch moeite mee. Echter wisten we dit toch om te draaien. Na een minuut of 6 wisten ook wij ons eerste doelpunt te scoren. Echter bleven we hierdoor achter de feiten aan lopen. We creëerde onze kansen wel maar de afronding was niet super. We gingen de rust in met 12-9. In de rust wisten we ook direct wat anders moest en vooral de focuspunten met elkaar besproken.

Toch lukte het ons niet om dit in uitvoering te brengen en LHC kon opnieuw uitlopen na 18-11. Niet echt positief om punten te pakken, maar op dat moment wisten we de wedstrijd toch om te draaien. Waar alles niet lukte de eerste helft lukt het nu wel en werden mooie aanvallen beloond met een doelpunt en werd dit ook flink gevierd! Met veel spanning hebben we de wedstrijd toch weten te winnen met 24-26.

A.s. donderdag staat er weer een wedstrijd op het programma voor de beker. Om 19:30 spelen wij tegen Nieuw Heeten in Heeten. Komen jullie kijken?

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina