2023-09-30: Broekland – VZV 3 (2e divisie)

Verslag Broekland

Haaa mensen,

Dat was ‘m dan. Onze eerste wedstrijd in de 2e divisie. Geen idee wat we konden verwachten, dus het plan was om maar gewoon volle bak ervoor te gaan. Lauri en Lieke missen nog vanwege blessures en nemen plaats op de druk bezette wisselbank (👶x2). Gelukkig deden Lieke V en Anouk met ons mee, bedankt dames!! Tijdens de warming-up werd ook nog even goed duidelijk dat Merel sinds dit seizoen toch echt bij de oudjes van het team hoort. Haar rug begaf het tijdens de warming-up. 👵 Gelukkig was daar ons nieuwe staflid: Merle de fysio, die Merel weer goed heeft opgelapt voor de strijd.

Met een goed gevulde tribune + de support van de pupillen van de week was het de eer aan Rowy om ons eerste doelpunt in de tweede divisie te maken. 1-0. Tevens ook onze eerste voorsprong in de tweede divisie. In de dekking was het nog even wennen aan de vele no-look paasjes, die we nog niet echt gewend zijn. De aanval loopt wel prima. Wat Maud heeft gegeten voor de wedstrijd weten we niet, maar ze mag het zeker vaker doen. De ene na de andere bal knalde ze in het netje. 8-5, het eerste gaatje is geslagen. In de dekking stonden we beter en Ciska stond prima te keepen. Vanuit hieruit konden we ons geliefde spelletje spelen: de breaks. Met Rowy, Lianne en Yara waren er opties genoeg om uit te kiezen. En zo werd de ruststand 16-11.

De tweede helft start en bij een 17-13 stand komen we los: Rowy, Merel, Lynet en Yara: 23-13. De beer is geschoten. Lois, Lynet en Carlien zorgden ervoor dat de dekking als een huis stond. Ook Char stopte nog 2 penals. Eigenlijk was iedereen gewoon lekker op dreef. Afstandsschot hier, lobje daar, het publiek werd eens even goed vermaakt.

De cirkel was rond toen Rowy ook het laatste doelpunt maakte. 32-22 eindstand.

En zo zijn de eerste 2 punten in de 2e divisie binnen!

Lang de tijd om uit te rusten hebben we niet, want dinsdag spelen we voor de beker. 19:15 tegen OBW in Zevenaar. Tot dan!

Ajuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina