2023-09-30: Overwetering – Nieuw Heeten (hoofdklasse)

Verslag Nieuw Heeten

De eerste competitie wedstrijd!

Na een mooie voorbereiding is het dan zo ver! De eerste competitie wedstrijd tegen overwetering staat op de planning. Twee weken geleden nog geoefend tegen hun, (niet zo best, gauw vergeten) zijn we dit keer gebrand om te winnen

De voorbereiding vandaag was, tja hoe zullen we het noemen… de een verslaapt zich voor een massage, de ander laat nog even een scheetje voordat de warming up begint. Ik zal maar geen namen noemen

De keepers moesten nog even hun warmloop shirtje wisselen voor het wedstrijdshirt, wantja ze mochten niet allebei rood aan, maar wel geel en blauw (voor de onoplettende lezer onder ons overwetering speelt in het geel..).

Tijdens de voorbespreking hebben we afgesproken dat we 6-0 verdedigen en dat lieten we zien, we haalden overwetering uit hun spel! Precies wat we wilden. De stand gaat gelijk op, ruststand is 11-12 voor ons dus met een goed gevoel naar de kleedkamer. De laaste minuten is het gelijkstand.. wat een spanning op de bank, doelpunt voor overwetering.. doelpunt voor ons..

24 – 24 op t scorebord en overwetering heeft de bal, kom op nu moet de verdediging dicht! En dat lukt, we hebben de bal en met nog iets minder dan een halve minuut op de klok nog 1 laatste kans om dat winnende doelpunt te maken. En of dat lukt, Marlee knalt de bal t doel in, geen houden aan!

De bank springt een gat in de lucht! We hebben gewonnen

“Die 2 punten gaan mee naar nieuw heeten en pakken ze ons niet meer af!”

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina