2023-09-30: SDOL – DOS (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Hatseeee! De eerste competitie overwinning is binnen! Maar t was een heeele moeizame. We begonnen de wedstrijd niet goed, niet scherp en kregen de afstandsschoten te makkelijk om de oren. We lieten D.O.S. iets te veel hun ding doen. Telkens kwamen we weer een beetje bij en liepen ze weer een stukje uit. Daardoor gingen we met een stand van 8-11 rusten.

De tweede helft wilden we de knop om zetten, wat niet meteen lukte. T was een hele stugge, harde wedstrijd, die heel lang gelijk opging. Ook complimenten aan de keeper van D.O.S. die echt onmogelijke ballen uit t netje hielp. Pas zo’n 10 minuten voor tijd kwamen we dan eindelijk gelijk, de dekking stond beter en we konden elkaar aanvallend steeds beter vinden! Roos stond zelfs zo goed in de dekking, dat ze 3min voor tijd na 3x 2 minuten een kaart kreeg in de kleur van haar hoofd, namelijk rood. Maar dat was op dat moment wel gewoon echt even keihard nodig.

De laatste paar minuten waren niet-te-harden zo spannend. 3 minuten voor tijd kwamen we met 2 doelpuntjes voor en door echt een we-reld redding van Amy behielden wij 30sec voor tijd de voorsprong; eindstand 22-20. JUICHEN, WANT DE EERSTE WEDSTRIJD WINST

Ayla en Noa, weer heel erg bedankt voor t meedoen!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina