Verslag Haarle

Rust 12-21
Uitslag 16-40

We mochten weer lekker handballen na een periode van alleen trainen en we hadden er zin in. Lekker vroeg in Luttenberg om 17.30, de koffie was nog niet eens klaar, dus dan maar zonder de voorbespreking gehouden. Mooi om te zien was ook dat er zoveel supporters uit Haarle waren komen kijken. Gaan en weer wennen was het motto en een aantal dingen door gegeven wat we straks in de competitie moeten uitvoeren.

We begonnen sterk en liepen al snel weg van SDOL, maar kwam het door de warmte, de tegenstander, gemakzucht, SDOL kwam terug tot 4 doelpunten, maar dat zetten we gelijk weer recht en gingen de rust in met 12-21.

Zaak was om scherp te blijven en veel breaks te lopen, wat ook gebeurde, we bleven gaan en de verdediging ging op slot. Als je maar 4 doelpunten in 30 minuten tegen krijgt, dan sta je er.

Iedereen heeft zijn doelpunten mee gepakt en dat is lekker dat je in de breedte zoveel scorend vermogen hebt. Op naar de volgende ronde en kijken waar het schip strandt.