2023-04-15: RSC – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag stond de laatste competitie wedstrijd op het programma. De laatste wedstrijd van Harry, Rita, Hanneke, Dewi en Esmee. Nog een keer samen knallen.

Wat wij nog wisten van de dames van R.S.C. was dat zij een goed samenspel hadden met de cirkelspeelster en dat wij daar dus scherp op moesten zijn. Dat zij dit spel het liefst spelen dat zag je ook meteen aan het begin. Veel ballen gingen richting de cirkel en wij hadden moeite om dit goed te verdedigen. In de aanval creëerde wij voldoende kansen, maar deze wisten wij niet allemaal af te maken. De ruststand was 17-17.

Onze kansen afmaken en beter samenwerken in de verdediging was de opdracht voor de tweede helft.

De tweede helft speelden wij goed. De verdediging stond een stuk beter en aanvallend maakten wij onze kansen af. De tweede helft stonden wij we ook meer als team en speelden we mooi en snel samen. Wij wisten dan ook snel uit te lopen van onze tegenstander en uiteindelijk een eindstand van 28-35 op het scorebord te zetten.

Een mooie afsluiting van een mooi seizoen. Wij zijn uiteindelijk 2e geworden en op 1 punt verschil van de kampioen Broekland geëindigd. Wij hebben onze 2e plek samen gevierd bij het Weidefeest! 🎉

In de voorbereiding op volgend seizoen spelen wij een aantal wedstrijden in de Bartels competitie. Wanneer deze zijn, daar komen wij nog op terug!