2023-06-01: Haarle – Duiven (beker)

Verslag Haarle

Rust 11-13
Eindstand 23-24

We hadden er hard op getraind met een andere verdediging en waren er klaar voor. Getergd, tot op het bot gemotiveerd om Duiven aan te pakken gingen we de strijd aan en het werd een mooie wedstrijd met 2 ploegen die streden voor een plek in de halve finale. Een uitstekende scheidsrechter, veel publiek, spannend tot het eind.

Het begon mooi gelijk op, Duiven wist een gat te slaan van 6 doelpunten, maar we kwamen terug tot de rust met 11-13. Ook nu weer in de rust aangegeven dat we tot de bodem moesten gaan en we als team het met elkaar en voor elkaar het zouden gaan doen.

De tweede helft het zelfde beeld, Duiven liep weg, maar we kwamen weer terug. De dekking ging op slot, we kwamen gelijk, maar het kwartje viel deze keer de verkeerde kant op en moesten we de overwinning aan Duiven laten.

Ze hadden het moeilijk ( Duiven ), de trukendoos ging open bij hun, want we waren goed en daar hadden ze niet op gerekend en daardoor hadden we te weinig tijd om de overwinning uit het vuur te slepen.

De teleurstelling was er, begrijpelijk, maar als je tegen de kampioen zo’n wedstrijd speelt, mag je met opgeheven hoofd van het veld afstappen. We gaan op deze voet verder, daar was iedereen het mee eens en ik heb ze nog maar weer eens verteld hoe trots ik op dit team ben.

Het seizoen zit erop, we trainen volgende week nog en dan zien we elkaar weer in augustus.

Een mooi 1e seizoen met dank aan deze toppers en voor het publiek was het weer genieten.