2023-03-25: Hacol’90 – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag mochten wij afreizen naar Oldenzaal om te spelen tegen Hacol. De thuiswedstrijd liep een beetje stroef, dus wij wisten dat wij aan de bak moesten.

Wij begonnen een beetje afwachtend en Hacol wist hier goed gebruik van te maken. Gelukkig ging het daarna wat beter lopen en gingen vooral de afstandsschoten er in. Hacol wist in hun aanval goed de cirkel te vinden en wij wisten hier nog te weinig tegen te doen. Gelukkig gingen wij nog wel met een voorsprong de rust in: 9-14.

In de tweede helft moesten wij ons koppie erbij houden en ons eigen spel spelen. Helaas gingen wij in de tweede helft te veel tegen ons zelf handballen. De ballen gingen moeizaam in het doel en Hacol kwam juist beter in de wedstrijd. Gelukkig bleven wij nog wel genoeg scoren om de overwinningen binnen te slepen. Eindstand: 21-24.

Volgende week spelen wij onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen om 20.10 uur. Dit willen wij graag met jullie afsluiten! Graag tot dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina