2023-03-25: Pacelli – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Haaaa mensen,

Zaterdag 25 maart. Het had een datum voor in de geschiedenisboeken kunnen zijn. Had gekund, als we 2 punten hadden gepakt.

Afijn, we speelden tegen Pacelli DS1. Lekker met een volle bus naar Zieuwent. Helemaal leuk. We kwamen aan in een koude, kille sporthal, waar weinig sfeer te bekennen was. Dit was van korte duur, toen ons eigen oranje legioen binnenkwam. Wat heerlijk om te zien dat het halve dorp was uitgelopen om ons te supporten. 🧡

De wedstrijd begon, en we begonnen goed. Rowy met de passeeractie, Lauri van afstand: 0-2. Tot 1-3 hebben we een kleine voorsprong, maar dan gaat het even mis: 5-3. Lois knalt van afstand en Yara benut de penals. Aan de andere kant staat de dekking als een huis en staat Char lekker te keepen, waardoor de ruststand 7-7 is. 7 tegen is prima, maar 7 scoren, dat is niet om aan te gluren.

Door naar de tweede helft. Waar onze dekking de eerste helft als een huis stond, was dit nu ver te zoeken. 4x op rij kon pacelli scoren en zo keken we ineens tegen een 11-7 achterstand aan. Aanvallend verloopt het ook wat stroefjes. Totdat Yara vanaf de ene hoek de bal gooit naar Rowy, die in de andere hoek staat, die vervolgens de bal in het netje werkt. 15-11. Lauri en Isabel scoren nog een paar keer van afstand, maar het zit er niet meer in. 25-19 eindstand. Kut met peren. 🥲

Waar het de laatste wedstrijden vaak net wel onze kant op viel, was dat vanavond niet het geval. Achja, we kunnen niet altijd 6 gooien. En stiekem is het ook veel leuker om volgende week in eigen huis kampioen te worden. 🤪

Supporters, bedankt voor jullie fantastische support. We hopen jullie volgende week wél blij te maken met een feestje!

Ook willen we dames 3 bedanken die Ilona uit hebben geleend voor onze wedstrijd en Ilona zelf natuurlijk voor het meedoen! 🧡

Het feestje in de bus ging ondanks de uitslag wel gewoon door. Met hapjes, drankjes én kampioenstaart van Ferdi en Rémon, die natuurlijk niet een week bewaard kon worden. We zijn benieuwd wat jullie volgende week voor ons in petto hebben.

Volgende week nieuwe ronden, nieuwe kansen om kampioen te worden. Dan spelen we tegen Hacol’90 DS1. Gewoon lekker in ‘t Horsthuis.

Ajuuuuus!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina