2023-03-25: Stevo – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Vanavond reden wij voel goede moed naar Geeeesteren voor een wedstrijdje tegen Steeevooo. Een klein beetje grootspraak mocht niet ontbreken; we hadden er het volste vertrouwen in dat we wel eens konden gaan stunten tegen de koploper! Ja @svdalfsenhandbaldames1 we dachten we helpen jullie een handje, wij pakken 2 punten, jullie geven ons een kratje 🍻. Goede deal toch?! 🤪

Nou goed, de wedstrijd. Het wedstrijdverloop was eigenlijk best vergelijkbaar met de thuiswedstrijd! We begonnen heel goed, stonden met een hele strakke dekking en konden Stevo goed bijblijven. We speelden de aanvallen heel geduldig uit en wisten dat zo de kansen zouden blijven komen. Ondanks dat we een moment toch weer even inkakten kon Stevo niet echt uitlopen. Ook àbsoluut het benoemen waard; vrije bal laatste seconde van de 1e helft; Inge tegenover muurtje, Inge; RAAAAK 💥! Nou dit doelpunt werd gevierd alsof we de winst al binnen hadden. Met die kanonskogel gingen we ondanks een kleine achterstand (15-12) met een heel goed gevoel de rust in. Want maar 3 puntjes achter tegen de koploper, ja dat is zo gek nog niet!!

We wilden de 2e helft met hetzelfde plezier, geduldigheid, snelheid en strakke dekking tegemoet gaan! De wedstrijd was echt nog niet gespeeld en we maakten zeker nog kans. Helaas werd hier toch het niveauverschilletje tussen Stevo en ons duidelijk… We kwamen er vooral aanvallend niet lekker meer in, heel goed afgedwongen door Stevo. Zij dwongen ons slordigheden te maken en zij maakten hier heel effectief gebruik van. De uitslag had niet zo groot hoeven zijn, maar aan het einde konden we de rust gewoon echt niet meer vinden. We verliezen uiteindelijk met 27-18, een uitslag die niet geheel het wedstrijdbeeld weergeeft, maar Stevo was voor ons de 2e helft gewoon een maatje te groot!!

Volgende week spelen wij in dezelfde sporthal, een kwartiertje eerder! Publiek van vandaag, dank dat jullie er met zoveel waren en ons zo goed gesteund hebben!! Volgende week weer?! 😉

Ennnnn om even positief af te sluiten; WIJ SPELEN VOLGEND JAAR WEER HOOFDKLASSE 💙🤍💙🤍💙🤍💙!! Door puntenverlies onder ons zijn wij verzekerd van ons plekje; DAT IS TOCH MOOI

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina