2023-03-18: Heeten – Pacelli (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Er stond weer een thuiswedstrijd op de planning. Dit keer tegen Pacelli. De uitwedstrijd ging helaas kansloos verloren na een slechte tweede helft. Pacelli is een snel en goed team en wij moesten dus ook alles op alles zetten om de punten in Heeten te houden.

Wij begonnen niet scherp en gooiden de eerste 4 aanvallen de ballen weg. Hierdoor wist Pacelli makkelijk op voorsprong te komen. Hierna wisten wij ons snel te herpakken de voorsprong te pakken. De verdediging stond goed maar de aanval liep nog niet helemaal lekker. Het afronden ging te snel en niet scherp. Gelukkig wisten wij de voorsprong nog wel vast te houden en met een voorsprong de rust in de gaan. Ruststand: 14-12.

De tweede helft startte wij goed en wij wisten de voorsprong uiteindelijk uit te breiden. Helaas konden wij deze niet vasthouden en wist Pacelli steeds dichterbij te komen en uiteindelijk gelijk. Vanaf dat moment werd het stuivertje wisselen, waarbij wij gelukkig steeds aan goede kant bleven. In de laatste minuut met een stand van 29-28, kregen wij nog een penalty mee. Helaas werd deze gemist en had Pacelli nog één aanval om gelijk te maken. Gelukkig ging deze poging over het doel en kon de overwinning gevierd worden! Het was een zwaar bevochten overwinning en echt een teamprestatie. Wij hebben tot het eind er gestaan met z’n allen!

Door deze overwinning is het gat met Pacelli weer wat vergroot en is het kampioenschap van Broekland nog een week uitgesteld.

Volgende week spelen wij in Oldenzaal tegen Hacol.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina