2023-03-18: SDOL – De Tukkers 2 (hoofdklasse)

Verslag SDOL

DAAR IS IE DAN: het DONDERSMOOIE nieuws, wij hebben de punten in ons mooie dorp gehouden met een winst van 29-25🤩

Laten we jullie even meenemen in onze wedstrijd tegen De Tukkers 2. Zij waren over gekomen vanuit Albergen.

In de voorbereiding hebben wij een mooie speech gehad van onze coach Helma; Dames, we gaan lekker handballen, ons eigen spel spelen en dan blijven de punten vanzelf in Luttenberg.👏 Zo gezegd, zo gedaan, maar POH wat was dat lopen!! Een wedstrijd wat zeker gelijk op ging maar waar wij telkens toch steeds weer een aantal puntjes voor konden blijven. Onmeunige snelheid vanaf het begin, spelen voor elkaar en met elkaar, maar een strakke dekking was de echte 🔑 tot succes. We gingen de rust in met 12-11. SPANNEND 🥵.

Na de rust waren wij gebrand 🔥 om de punten te behouden. En daar kwam het, het deel dat de dekking zo kneiters goed stond waardoor de tukkers eigenlijk geen kans meer maakte. Jaja echt iets waar je bij had moeten wezen!! Als je het aan het publiek vraagt, weten ze direct wat we bedoelen. Zij, ja zij, ons publiek, heeft ons weer kneitergoed ondersteund, iets waar wij goeie energie van krijgen 🤩 !!

Mede de strakke dekking die we in de tweede helft konden doorzetten, waardoor we mooie breaks vanuit de hoek konden lopen (ja die hoeken zijn me snel van ons🤪) en een aantal kanonskogels maakte dat we de voorsprong konden behouden. Het eindsignaal klonk, en man man man wat waren we blij 🥳🥳!!

Pupil Lisa, wat hebben we genoten van jou!! Van je goede aanmoedigingen op de bank tot je gezelligheid, we waren het keihard nodig!!

En dan ook nog de eindstand op 1 puntje na goed voorspellen, pfoe dat doen wij je niet na🥵!

NOU DAAR MOET OP GEDRONKEN WORDEN HIE HA HO, klonk er luidkeels door de zaal na het eindsignaal. Zo gezegd, zo gedaan. Het hele team was bij de KOLE KERMIS te vinden om eens flink op deze heerlijke, belangrijke overwinning te proosten!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina