2023-03-11: Overwetering – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Er stond vanavond weer een wedstrijd op de planning. Dit keer tegen de dames van Overwetering. Wij hebben altijd veel moeite met deze ploeg. De thuiswedstrijd was gewonnen door ons, maar dit biedt geen garantie.

Wij begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten al snel een 0-6 voorsprong te pakken. Dit wisten wij vast te houden tot 2-8. Daarna kwam Overwetering in haar spel en wisten wij niet meer waar wij het moesten zoeken. Overwetering wist terug te komen tot 10-10. Het scoren ging erg moeizaam. Gelukkig gingen wij nog wel de rust in met een voorsprong, maar wel een minimale voorsprong. Namelijk, 12-13.

De tweede helft moest echt beter en wij moesten weer ons aanvalsspel op de rit krijgen. Daarnaast moeten wij als team blijven spelen en hard werken in de dekking.

Helaas was het begin van de tweede helft niet scherp en wist Overwetering voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong komen. Na een stond van 20-20, ging uiteindelijk de knop alsnog om. De aanvallen gingen weer beter lopen en wij wisten gelukkig weer te scoren. Dewi werd vastgezet, maar hierdoor kwam voor de rest juist meer ruimte. Met 6 doelpunten achter elkaar was het offensief van Overwetering gebroken en wisten wij de overwinning naar ons toe te trekken. De eindstand was uiteindelijk 22-27.

Volgende week spelen wij weer een thuiswedstrijd. Dit keer tegen Pacelli. De uitwedstrijd werd verloren en wij hebben wat recht te zetten. Graag zien wij jullie volgende week om 19.00 uur in de sporthal!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina