2023-03-11: HVE 2000 – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Dubbel feest

Laten we maar direct met de deur in huis vallen; Wij hebben dubbel goed nieuws vandaag!! Allereerst hebben wij heer-luk gehandbald en gewonnen met 19-29 van HVE 2000. Vol overtuiging gingen we dr echt denderend overheen. Met z’n allen lekker gespeeld, mooie aanvallen laten zien, de turbo weer flink aangezet en in de dekking goede stops gemaakt. Soms te makkelijk doelpunten tegen, maar goed dat mag de pret niet drukken! Dit is al met al een welverdiende, lekkere overwinning! 🤩

Nou en dan dat andere heeeeele goede nieuws, nog betere nieuws; Helma had het natuurlijk op haar 50 feestje al stiekem aan ons aangekondigd 😉, maar we mogen nog een jaar van Helma’s aanwezigheid en uitspraken genieten (om maar wat voorbeelden te geven; griep ze bie de kop, LOSER tegen de scheids, gaan-gaan-gaan, nou en zo kunnen we wel een heel woordenboek vullen)! Dat is toch DONDERS mooi!

En ja we konden niet anders dan dit dubbele feest te vieren door n lekker koud grolschje 🍻 (voor de lezers -18, het was 0.0 😉) de baas te maken. Helma werd door ons getrakteerd op (kinder)champagne, ja echt onze avond kan nu al niet meer stuk. Aan ons woordenboek kon ook een van onze lefties nog wat leuks toevoegen; ze had namelijk nog nooit n***t bier gedronken! Voor alles een eerste keer, toch? 😋

Maar alle gekheid op een stokkie; we zijn heel blij dat Helma, en overigens ook Jacqueline ons nog een jaartje willen bijstaan. Helma, we hebben de afgelopen jaren zoveel van je geleerd en zijn nog lang niet klaar met jou 💙🤍.

Ook aan ons trouwe publiek thuis, niet getreurd, volgende week zullen wij met jullie dit goede nieuws gaan vieren door nog eens 2 puntjes binnen te slepen!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina