2023-03-05: Kwiek 3 – Swift’64 (2e klasse)

Verslag Kwiek 3

Kwiek dames 3 kampioen

De vorige wedstrijd werd ruim gewonnen van Swift, maar de meiden van Kwiek 3 wisten dat ze deze wedstrijd niet mochten onderschatten.

Zondagochtend stond Kwiek 3 er klaar voor. Bij winst zijn ze kampioen! Veel publiek & muziek op de tribune bij elk doelpunt! De sfeer zat er goed in.

Aan de stand te zien zou Kwiek niet in de problemen hoeven komen. Tempo houden in de aanval en fel zijn in de dekking waren de aandachtspunten. Met een ruststand van 16-10 was er weinig aan de hand, maar moest er nog wel een schepje bovenop! Door in de tweede helft een goede dekking & goed keeperswerk konden er steeds meer snelle tegenaanvallen gelopen worden en liepen de meiden van Kwiek steeds verder weg bij Swift.

In de laatste minuut kon iedereen op de banken! Het kampioenschap is binnen!! Met een stand van 32-20 op het scorebord kon het feest beginnen!! Met nog 5 wedstrijden te gaan, is het doel om ongeslagen te blijven. In ieder geval zien jullie Kwiek dames 3 volgend jaar terug in de eerste klasse!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina