2023-03-04: SDOL – Zwolle (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Er stond vandaag een heeele belangrijke wedstrijd voor ons op het programma. DE wedstrijd tegen Zwolle betekende aansluiting naar boven of blijven bungelen onderin 🫠. Daarom moesten we vandaag ALLES geven om de 2️⃣ punten thuis te houden!

Nou die gedrevenheid was in alles terug te zien. We begonnen de wedstrijd knettergoed, meteen 6-1 voor. Toch vonden we hun cirkelspel aan het begin wel lastig en lieten we Zwolle weer wat dichterbij komen tot op 2 puntjes. We liepen soms weer iets uit, en kregen de cirkel beter onder controle, maar lieten ze soms te makkelijk scoren. We gingen de rust in met 4 doelpunten verschil.

In de 2e helft wilden we ons spel doorzetten, we hadden echt nog niet gewonnen. We speelden niet slecht, maar soms te gehaast en te slordig waardoor Zwolle toch weer langszij kon komen, tot zelfs 18-18….😬. Nou en toen ging de knop bij ons even flink om!! En dan helemaal met ons publiek dat nog eens even echt achter ons ging staan!! Dit gaf voor ons echt de doorslag in de wedstrijd!🤩 We scoorden een aantal keer achter elkaar met die heerlijke overtuiging waarmee we aan de wedstrijd begonnen waren. We moesten dit echt goed uitspelen en de hele belangrijke punten gaan pakken!!! Ook nog 2 tijdstraffen en wat slordigheden in de laatste paar minuten konden voor ons de pret niet drukken! Zwaar bevochten sleepten we heerlijk die winst binnen. Samen, voor mekaar en met mekaar, dik verdiend gewonnen 🥰. Echt publiek, dankzij jullie hebben we deze wedstrijd kunnen winnen want jullie waren weer zoals vanouds FAN TAS TISCH 🤍💙.

Pupil Joah, heel erg bedankt voor je gezelligheid, je fanatiekheid en je cadeautjes na de tijd, we vonden het mega leuk dat je er was 🤗. Ook Nine, heel erg bedankt dat je meedeed vandaag, we waren je, net als iedereen vandaag, samen, kéihard nodig.