2023-03-04: HCL – Haarle (1e klasse)

Verslag Haarle

Rust 11-15
Uitslag 20-28

We mochten na 3 weken weer de wei in en wel naar Duiven tegen HCL.

Het begon iets minder goed in de voorbereiding, want iemand had de navigatie wel ingesteld op de juiste straat, maar dan in Dokkum. Ja dan kom je met 3 speelster iets later in de sporthal😂 Met diegenen die er waren alvast de taktiek door genomen en waren we er klaar voor. We zitten nog steeds in een flowtje en dat moet weer een flow worden.

We begonnen de eerste helft niet echt sterk, verdedigend lieten we steekjes vallen en kon HCL lang bij blijven. Aanvallend stonden we te kort op de dekking en leden daardoor veelvuldig balverlies. Dit in de rust aangegeven dat dit anders moest, gingen we de tweede helft in. We gaven nu ook weer mandekking aan hun bepalende speelsters en dat werd weer perfect uitgevoerd door Demi. We liepen steeds iets verder uit, de verdediging ging weer op slot, de opbouwrij had het niet makkelijk vanavond, maar daar in tegen wisten we vanuit de hoeken 10 keer te scoren. Kortom, als het daar niet lukt hebben wij genoeg alternatieven. Ook de 1e fase liep erg lekker en door de beide jonkies ( Meike en Sanne ) werd er dan ook gescoord.

Eigenlijk waren ze allemaal zeker in de tweede helft weer goed en stond er weer een collectief. 2 goede keepers, speelsters die in een mindere fase zaten wel anderen vrij spelen en tot scoren laten komen. Dat tekent dit team. De punten gingen weer mee naar Haarle en was tevens een verjaardagscadeau voor Daniëlle die jarig was, maar toch wilde coachen. Door het gelijke spel van onze concurrentie staan we nu derde en er zit nog meer in het vat.

We worden steeds beter en ik durf hier te zeggen, dat wij qua team de besten zijn.

Kom ons volgende week thuis allemaal aanmoedigen tegen Huissen om 19.15 uur. Dan laten we weer een mooie pot handbal zien.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina